zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieGeparkeerde auto in brand in Kaatsheuvel, buurtbewoners proberen te blussen met tuinslang

Geparkeerde auto in brand in Kaatsheuvel, buurtbewoners proberen te blussen met tuinslang

Een geparkeerde auto aan de Berndijksestraat in Kaatsheuvel is in de nacht van zondag op maandag uitgebrand. Rond 00.15 uur brak de brand uit, waarop buurtbewoners en de eigenaar meteen in actie kwamen met een tuinslang, emmers water en een brandblusser. De brandweer is vervolgens naar de Berndijksestraat gekomen om de autobrand te blussen. Er zou mogelijk sprake zijn van brandstichting. De auto is onder de motorkap volledig verwoest.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!