woensdag 17 april 2024
spot_img
HomeFotografieLoods van bedrijf vol rook door oververhitte hogedrukreiniger in Giessen

Loods van bedrijf vol rook door oververhitte hogedrukreiniger in Giessen

Een hogedrukreiniger is zondagavond rond 19.15 uur oververhit geraakt bij een plasticverwerkingsbedrijf aan de Industriestraat in Giessen. De loods van het bedrijf kwam daardoor vol rook te staan volgens een woordvoerder van de veiligheidsregio. De brandweer schaalde rond 19.50 uur op naar ‘grote brand’. Dat vanwege de waterwinning die de brandweer moet doen om de hogedrukreiniger te blussen. De brandweer was met vijf voertuigen bezig met blussen. De hogedrukreiniger is naar buiten gehaald. Om wat van de rook uit de loods te krijgen had de brandweer de deuren opengezet. Het is niet duidelijk wat de oververhitting precies heeft veroorzaakt.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!