donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieGaslek na graafwerkzaamheden Belgiëstraat Kaatsheuvel

Gaslek na graafwerkzaamheden Belgiëstraat Kaatsheuvel

Op het industrieterrein aan de Belgiëstraat in Kaatsheuvel is woensdagmiddag bij graafwerkzaamheden een gasleiding geraakt. De Belgiëstraat werd enige tijd dicht gezet en de bedrijven die er zitten werden in kennis gesteld. Netbeheerder Enexis kwam met meerdere wagens ter plaatse om de gasleiding te dichten. De gasleiding werd geraakt door de waarschijnlijk aanleg van stroomkabels. Of er bedrijven tijdelijk zonder gas zitten is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!