donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieAutomobilist rijdt in Drunen met auto paal uit de grond en komt...

Automobilist rijdt in Drunen met auto paal uit de grond en komt meters verderop tot stilstand

Een 21-jarige automobilist is in de nacht van zaterdag op zondag tegen een verkeersbord en een paal gecrasht in Drunen. Na de klap kwam hij meters verderop pas tot stilstand. Dat gebeurde rond 02.40 uur in de Beethovenlaan. De bestuurder werd door ambulancepersoneel nagekeken, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De politie meldt dat de bestuurder onder invloed was. Een takelbedrijf heeft de wagen weggehaald. Het is onduidelijk hoe het ongeval precies kon gebeuren.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!