donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieOudere fietsster raakt gewond bij botsing met bakwagen in Kaatsheuvel

Oudere fietsster raakt gewond bij botsing met bakwagen in Kaatsheuvel

Een oudere fietsster uit Sprang-Capelle is woensdagmiddag rond 13.30 uur gewond geraakt bij een botsing met een bakwagen in Kaatsheuvel. Het ongeval gebeurde op de kruising tussen de Schotsestraat en de Jan de Rooijstraat in Kaatsheuvel. De vrouw kwam onder de bakwagen terecht en werd door een ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Het is onbekend welk letsel het slachtoffer aan het ongeluk heeft overgehouden. De politie doet onderzoek naar het ongeval en sloot daarvoor de straat tijdelijk af.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!