maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieBenedenverdieping uitgebrand bij woning in Waalwijk, bewoner verdacht van brandstichting

Benedenverdieping uitgebrand bij woning in Waalwijk, bewoner verdacht van brandstichting

Van een woning aan de Mgr. Prinsenstraat in Waalwijk is zaterdagochtend rond 9.30 uur de benedenverdieping uitgebrand. Brandweerlieden hielpen om een bewoner die op de eerste etage was, naar buiten te komen. Een bewoner is aangehouden door de politie, hij wordt verdacht van brandstichting. Bij aankomst van de politie zat een bewoner samen met zijn huisdier op straat. Volgens de bewoner was de brand begonnen in de woonkamer bij de gordijnen. De politie heeft geprobeerd de brand te blussen, maar slaagde daar niet in. Al snel kwamen de vlammen uit de woning en schoot de brandweer te hulp. De overige bewoners konden zelf tijdig de woning verlaten. Stichting Salvage komt ter plaatse om de bewoners, ook van de omliggende woningen, te ondersteunen na de brand. Diverse omliggende woningen hebben rookschade opgelopen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!