zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieBestelbus in sloot na botsing met vrachtwagen in Sprang-Capelle

Bestelbus in sloot na botsing met vrachtwagen in Sprang-Capelle

Een bestelbus is donderdagmiddag rond 13.20 uur in de sloot beland naast de Bevrijdingsweg in Sprang-Capelle. Dat gebeurde na een botsing met een vrachtwagen. De bestuurder raakte gewond en is naar het ziekenhuis gebracht. Medewerkers van de ambulance en brandweer haalden de bestuurder uit zijn bestelbus. In de bus stonden veel potten met witte verf. Door de botsing klapten die potten open. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet bekend. De weg was korte tijd afgesloten.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!