donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieWeer zit vrachtwagen muurvast onder berucht viaduct in Waalwijk, stuk beton afgebroken

Weer zit vrachtwagen muurvast onder berucht viaduct in Waalwijk, stuk beton afgebroken

Weer staat een vrachtwagen vast onder het viaduct boven de Hertog Janstraat in Waalwijk. De chauffeur probeerde woensdagmiddag door de tunnelbak heen te rijden, terwijl het plafond erboven maar 3,6 meter hoog is. Een poging om met leeggelopen banden achteruit weg te rijden mislukte. De vrachtwagen stond vanaf ongeveer 14.30 uur muurvast onder het beruchte viaduct, waar tientallen keren eerder trucks klem kwamen te zitten. Rijkswaterstaat en de politie hebben de Hertog Janstraat tijdelijk afgesloten voor het verkeer. Het is niet bekend wanneer de weg weer vrij is.Toen het leeg laten lopen van de banden geen succes bleek, kwam een kraan naar het viaduct die de vrachtwagen rond 15.30 uur wel los kreeg. Daarna bleef de weg wel nog afgesloten tot de vrachtwagen volledig van de weg af was.

Viaduct onlangs nog gerepareerd

Door de klap is het dak van de vrachtwagenoplegger ingedeukt. Ook is een stuk beton van de brug af geslagen. Het viaduct was onlangs nog hersteld na een soortgelijke aanrijding met een truck,

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!