donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieGewonde bij ongeluk op kruising in Waalwijk

Gewonde bij ongeluk op kruising in Waalwijk

Op de kruising van de Kleiweg en Veerweg in Waalwijk zijn vrijdagmiddag twee voertuigen op elkaar gebotst. Een betrokken bestelbusje kwam op het terrein van een bedrijf tot stilstand. De hulpdiensten rukten even na 17.00 uur uit voor het ongeval. Het bestelbusje kwam door de klap tegen een hekwerk van een bedrijf, dat uit de grond is gereden. De auto en het bestelbusje liepen veel schade op. Een persoon raakte gewond bij het ongeluk. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeluk op de kruising, waar in het verleden vaker ongevallen gebeurden. Een takelbedrijf heeft de auto;s opgehaald.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!