donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieMan verduistert cadeaukaarten en koopt daarmee luxegoederen: arrestatieteam houdt hem aan in...

Man verduistert cadeaukaarten en koopt daarmee luxegoederen: arrestatieteam houdt hem aan in Waalwijk

Een arrestatieteam van de politie is dinsdagochtend rond 06.00 uur een woning binnengevallen in Waalwijk. Volgens de politie is daarbij de hoofdbewoner aangehouden. Hij wordt verdacht van het verduisteren van cadeaukaarten van een winkelketen en witwassen van geld. Het arrestatieteam heeft bij de inval de voordeur uit de woning aan de Gerben de Vriesstraat gezaagd. De inval vond plaats na een groot onderzoek van de politie. Daarbij was ook een cyberteam betrokken. Het onderzoek werd opgestart nadat de winkelketen melding deed bij de politie. Klanten die cadeaukaarten hadden besteld, kregen deze niet binnen. Al snel werd ontdekt dat de kaarten inderdaad besteld waren, maar nooit op de plaats van bestemming aankwamen. Voordat de ontvangers dit ontdekten en de kaart blokkeerden, had iemand anders er echter al luxegoederen van gekocht bij de betreffende keten.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!