donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieGrote tak breekt los van boom en verspert weg

Grote tak breekt los van boom en verspert weg

Vrijdagavond rond elf uur was er op de Lageweg in Waspik een incident met een gebroken tak van een boom. De tak was zo groot dat hij de weg blokkeerde. De brandweer is ter plaatse gekomen om de tak in stukken te zagen en deze in de berm te leggen. Als gevolg hiervan was de Lageweg enige tijd gesloten. Het is niet bekend wat de oorzaak is van het breken van de tak. Het kan zijn dat de tak beschadigd was door de weersomstandigheden, zoals wind of regen. Het kan ook zijn dat de tak oud was en niet meer stevig genoeg om het gewicht te dragen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!