donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieBrand in bouwcontainer aan de Burg. Teijssenlaan Waalwijk

Brand in bouwcontainer aan de Burg. Teijssenlaan Waalwijk

Rond de klok van 01:30 uur, kreeg de brandweer  een melding van een containerbrand aan de Burg. Teijssenlaan in Waalwijk. Een omstander zag dat het afval in de bouwcontainer werd aangestoken door een persoon. Al snel sloegen de vlammen meters hoog uit de bouwcontainer. De brandweer kwam met spoed ter plaatse omdat er achter de container een auto geparkeerd stond. Door het snelle optreden van de brandweer had de auto geen schade opgelopen.

 

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!