zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieMan mogelijk gestoken bij vechtpartij in Wijk en Aalburg, andere man aangehouden

Man mogelijk gestoken bij vechtpartij in Wijk en Aalburg, andere man aangehouden

Bij een woning in Wijk en Aalburg is zondagmiddag een man gewond geraakt bij een vechtpartij. Volgens de politie werd het slachtoffer aan de Maasdijk mogelijk gestoken met een mes. Agenten hebben een man aangehouden. De vechtpartij tussen de twee mannen ontstond rond 17.00 uur, waarna de politie richting de Maasdijk kwam. Ambulancepersoneel verbond de wond van de gewonde man in de ambulance, maar hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Agenten doen onderzoek naar het incident.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!