donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieMotorrijder aangereden op A59 bij afslag Waspik, automobilist rijdt door

Motorrijder aangereden op A59 bij afslag Waspik, automobilist rijdt door

Op dinsdag 10 januari omstreeks 17.45 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden op de A59 ter hoogte van afslag Waspik, richting Hooipolder. Daarbij is een auto tegen een motorfiets aangereden. Hierbij is de motorrijder ten val gekomen. De auto, mogelijk een klein model BMW, is vervolgens doorgereden. Heeft u de aanrijding gezien of herkent u de auto met een vermiste wieldop en schade aan de linkerzijde? Neem dan contact op met de politie. Bel 0900-8844.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!