donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieTwee gewonden en flinke schade bij botsing tussen twee auto's in Drunen

Twee gewonden en flinke schade bij botsing tussen twee auto’s in Drunen

Twee automobilisten zijn woensdagavond gewond geraakt bij een botsing tussen twee auto’s in Drunen. Het ongeval gebeurde bij de afslag van de Maasroute op de A59. Beide bestuurders werden met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De voertuigen kruisten elkaar toen de ene auto de A59 op wilde rijden, terwijl de ander er juist net vanaf kwam. De botsing zorgde voor een behoorlijke klap. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en bekommerden zich om de bestuurders. De ernst van hun verwondingen is niet bekend. De weg lag bezaaid met brokstokken en zowel de oprit naar de A59 als de afrit naar Drunen werden tijdelijk afgesloten voor het overige verkeer. Een berger voert de auto’s af.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!