maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieMan zwaargewond na val van hoogte

Man zwaargewond na val van hoogte

Op maandagmiddag heeft er in Sprang Capelle een ernstig ongeval plaatsgevonden op de Korte Nieuwstraat. Een man is daarbij zwaargewond geraakt na een val van hoogte. Volgens getuigen zou de man op een ladder of op het dak aan het werk zijn geweest. Ter plaatse van het ongeval waren meerdere politiewagens en ambulances aanwezig, evenals een traumahelikopter die in een weiland aan de Zuidhollandsedijk landde. Het zwaargewonde slachtoffer is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis gebracht, met een trauma-arts aan boord. Op dit moment is het onduidelijk hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren. De politie doet onderzoek naar de oorzaak en de omstandigheden van het incident. Het slachtoffer is inmiddels naar het ziekenhuis gebracht voor verdere behandeling.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!