maandag 17 juni 2024
HomeFotografieGasleiding geraakt tijdens graafwerkzaamheden aan de Fransen van de Puttestraat Waalwijk

Gasleiding geraakt tijdens graafwerkzaamheden aan de Fransen van de Puttestraat Waalwijk

Rond de klok van 11:00 uur, kreeg de brandweer een melding van een gaslek aan de Fransen van de Puttestraat in Waalwijk.  Tijdens graafwerkzaamheden was er een gasleiding geraakt. Volgens omstanders kwam er veel gas vrij. De brandweer, en de politie waren snel ter plaatse. De straat was meteen afgesloten voor het verkeer, en mensen moesten op afstand blijven. Enexis was snel ter plaatse gekomen, en gaat het lek repareren.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!