woensdag 17 april 2024
spot_img
HomeFotografieAuto crasht bij achtervolging door politie in Kaatsheuvel, Waalwijker (22) met vuurwapen...

Auto crasht bij achtervolging door politie in Kaatsheuvel, Waalwijker (22) met vuurwapen in auto opgepakt

Een 22-jarige man uit Waalwijk is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden na een achtervolging door de politie door Tilburg, Loon op Zand en Kaatsheuvel. In de auto waarin hij zat, werd een vuurwapen gevonden. Een tweede inzittende wist te ontkomen.

Agenten wilden zaterdagnacht rond 04.00 uur een auto controleren op de Dirigentenlaan in Tilburg, omdat iemand spullen uit het voertuig gooide. De bestuurder kreeg een stopteken, maar dat negeerde hij. Op hoge snelheid ging de auto ervandoor.

Er volgde een achtervolging door Loon op Zand, waarna de automobilist op de Kinkenpolder in Kaatsheuvel de macht over het stuur verloor. Volgens de politie crashte de auto en sloegen de bestuurder en een passagier op de vlucht, in een weiland in de richting van de Dodenauweg. Een agent die de Waalwijker achterna ging, raakte hem kwijt.

Met een politiehelikopter werd de 22-jarige man uiteindelijk gevonden. Hij werd aangehouden en zit vast. Agenten zochten in het weiland nog naar de tweede verdachte, maar die ontkwam.

BRON:BD.NL

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!