zaterdag 13 april 2024
spot_img
HomeFotografieBrandweer rukt massaal uit voor heidebrand in de Loonse en Drunense Duinen

Brandweer rukt massaal uit voor heidebrand in de Loonse en Drunense Duinen

Zes brandweervoertuigen zijn maandagmiddag uitgerukt voor een heidebrand in de Loonse en Drunense Duinen bij Kaatsheuvel. De brand woedde in het bosgebied achter de Roestelberg. De brandweer bestreed de vlammen eerst met zogeheten vuurzwepen (gereedschap om vonken en kleine vlammen te doven) om daarna te blussen. Op die manier kreeg ze de brand onder controle. Ook de politie kwam naar het getroffen natuurgebied. De oorzaak van de brand is nog onbekend. Mogelijk is er opzet in het spel.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!