donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieFietser zwaargewond na ongeluk in Nieuwkuijk, traumahelikopter ter plaatse

Fietser zwaargewond na ongeluk in Nieuwkuijk, traumahelikopter ter plaatse

Op de Middelweg in Nieuwkuijk is maandagochtend een fietser geschept door een automobilist. Het slachtoffer raakte daarbij zwaargewond. Een traumahelikopter kwam ter plaatse. De arts van de traumahelikopter is uiteindelijk samen met de fietser per ambulance naar het ziekenhuis gegaan. De straat is een tijd afgesloten geweest voor verkeer. De fiets en de auto liepen flinke schade op.Het ongeluk gebeurde rond 08.20 uur.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!