zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieHuizen tijdelijk ontruimd na gaslek in Kaatsheuvel

Huizen tijdelijk ontruimd na gaslek in Kaatsheuvel

 Tijdens graafwerkzaamheden op de Krammer in Kaatsheuvel is woensdag een gaslek ontstaan. In twee huizen waren de bewoners thuis, hun woningen zijn ontruimd.Het gaslek is rond 12.50 uur ontstaan. De brandweer is ter plaatse gekomen en heeft onder meer een woning ontruimd waar een vrouw en een jong kind thuis waren. Volgens een woordvoerder van de brandweer gebeurde dat uit voorzorg. Op twee woningen na waren de meeste bewoners niet thuis.De brandweer stopte de gasuitstroom bij het lek en Enexis werd gealarmeerd om het gat te dichten. Hoe lang de straat zonder gas zit, is niet bekend. Het gebied werd ruim afgezet voor de omgeving.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!