donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieBrand verwoest schuur in Waalwijk, mogelijk asbest vrijgekomen

Brand verwoest schuur in Waalwijk, mogelijk asbest vrijgekomen

Een brand heeft vrijdagochtend rond 05.00 uur een schuur verwoest aan de Pater van den Elzenstraat in Waalwijk. De brandweer onderzoekt of er asbest is vrijgekomen.Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit de schuur. Enkele bewoners van de straat werden wakker van het geluid en namen poolshoogte. De brandweer kreeg de brand snel onder controle.Het team Incidentbestrijding Gevaarlijke Stoffen is gekomen om onderzoek te doen. Mogelijk is er asbest vrijgekomen bij de brand. De bewoners mogen tot die tijd niet in de tijd aanwezig zijn. Hoe de brand is ontstaan is nog niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!