donderdag 30 mei 2024
HomeFotografiePersonenauto botst tegen boom in De Moer, bestuurder mogelijk onder invloed van...

Personenauto botst tegen boom in De Moer, bestuurder mogelijk onder invloed van alcohol

Een personenauto is zondagochtend tegen een boom gebotst in de Paalstraat in De Moer. De bestuurder was mogelijk onder invloed van alcohol. Het ongeluk gebeurde rond 07.00 uur. De man verklaarde aan de politie niet de bestuurder van de auto te zijn geweest. Volgens hem zou zijn vriend hebben gereden, die na de botsing zou zijn weggelopen. Volgens buurtbewoners was de man zelf even weggelopen, om daarna weer terug te komen. De man is mee naar het bureau genomen voor een ademanalyse. De auto is getakeld door een bergingsbedrijf.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!