zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieBrandweerauto rijdt zich op weg naar brandmelding vast op camping in Andel

Brandweerauto rijdt zich op weg naar brandmelding vast op camping in Andel

Een knullige uitruk voor de brandweer van Andel donderdagmiddag. Bij een melding van een brand op camping De Hoge Waard reed een brandweerauto zich vast in het natte gras. Op de camping stond een bijgebouw van een stacaravan in brand. Brandweerlieden slaagden er uiteindelijk in om te blussen, maar van het stukje aanbouw is niet veel meer over. Hoe de brand is ontstaan, is nog onbekend. Wel is op foto’s te zien dat een wasmachine of droger is uitgebrand. De brandweer kreeg wat hulp van omstanders om de brandweerwagen uit het gras te trekken. Hiervoor werden rijplaten neergelegd.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!