zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieChauffeur vuilniswagen wordt onwel, botst tegen auto en rijdt boom omver: fikse...

Chauffeur vuilniswagen wordt onwel, botst tegen auto en rijdt boom omver: fikse schade in Wijk en Aalburg

Het ging vrijdag rond 12.15 uur mis aan de Berenhoeksestraat in Wijk en Aalburg. Daar botste een vuilniswagen tegen een geparkeerde auto. Ook reed de vuilniswagen een boom uit de grond. Dat gebeurde doordat de chauffeur onwel werd. De politie en de ambulance kwamen na het ongeluk ter plaatse. De chauffeur werd nagekeken, maar er hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Wel is de schade aan de beide voertuigen, de berm en de tuin fors.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!