donderdag 18 april 2024
spot_img
HomeFotografieSchuurbrand slaat over naar meerdere schuren in Waalwijk, veel rookontwikkeling

Schuurbrand slaat over naar meerdere schuren in Waalwijk, veel rookontwikkeling

Een schuurbrand aan de Berckenrodelaan is maandagavond rond 20.00 uur overgeslagen naar meerdere naastgelegen schuren in Waalwijk. Daarbij kwam veel rook vrij. Inmiddels is de brand onder controle.De brandweer kreeg rond 20.00 uur melding van de brand. Die zou zijn ontstaan in een schuurtje. De brandweer kwam met drie tankautospuiten en een watertank naar de Berckenrodelaan om het vuur te blussen. In het schuurtje stonden twee gasflessen, die zijn in veiligheid gebracht. Er vond veel rookontwikkeling plaats bij de brand. De veiligheidsregio adviseerde omwonenden uit de buurt te blijven en eventueel ramen en deuren te sluiten. Er zijn geen slachtoffers gevallen. Wat de oorzaak is van de brand is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!