zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieVrouw zwaargewond bij incident in woning in Waalwijk

Vrouw zwaargewond bij incident in woning in Waalwijk

Een vrouw is zaterdagavond zwaargewond geraakt in een woning aan de Luxemburgstraat in Waalwijk. Wat er precies gebeurd is, is niet bekend. Het slachtoffer is met spoed in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie kreeg rond 19.00 uur een melding van een incident aan de Luxemburgstraat. Meerdere eenheden van de politie, twee ambulances en een traumahelikopter kwamen op de melding af. De traumahelikopter landde op een grasveldje midden in de woonwijk. Wat zich precies in de woning heeft afgespeeld, is niet bekend. De politie en de recherche doen onderzoek in de woning.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!