donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieAuto vliegt in brand bij ongeval op A59 bij Waalwijk, weg dicht...

Auto vliegt in brand bij ongeval op A59 bij Waalwijk, weg dicht richting Den Bosch

Bij een kopstaart-botsing tussen twee auto’s op de A59 bij Waalwijk maandagmiddag, is de achterste auto in brand gevlogen. De bestuurder van het voertuig liep lichte verwondingen op. De botsing gebeurde rond 17.20 uur. De hulpdiensten kwamen ter plaatse en ook een traumahelikopter werd opgeroepen. Volgens de chauffeur van de achterste auto, schoof zijn voertuig onder de auto ervoor door. Meteen na de botsing schoten de vlammen uit de auto. Hij kon net op tijd uit de auto springen en liep hier en daar een krasje of schrammetje op. De bestuurder van de andere auto kwam met de schrik vrij. De achterste auto ging in vlammen op. De voorste auto had andere schade. Beide voertuigen werden weggetakeld.Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. Volgens Rijkswaterstaat is nog niet duidelijk of er een onderzoek volgt na het ongeval.Door het ongeval is de A59 richting Den Bosch tussen Waalwijk en Waalwijk-Centrum afgesloten voor het overige verkeer.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!