donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieAutomobilist gewond bij botsing op Midden-Brabantweg in Kaatsheuvel

Automobilist gewond bij botsing op Midden-Brabantweg in Kaatsheuvel

Een automobilist is maandagochtend gewond geraakt bij een botsing op de Midden-Brabantweg in Kaatsheuvel. Hulpdiensten werden rond 10.15 uur opgeroepen vanwege het ongeluk. De bestuurder had na de klap een snee in een hand en werd door hulpverleners uit de auto gehaald.Of het slachtoffer naar het ziekenhuis moest, kon de politiewoordvoerder niet vertellen.Er zijn in het totaal drie voertuigen afgevoerd door een takelbedrijf.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!