maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieLand Rover uit 1984 crasht op A59 bij Waalwijk, eigenaar baalt: ‘Jarenlang...

Land Rover uit 1984 crasht op A59 bij Waalwijk, eigenaar baalt: ‘Jarenlang op zoek naar dit type’

Een kampeervakantie in een klassieke Land Rover uit 1984 is donderdagmiddag voor de twee inzittenden heel anders gelopen: de oldtimer crashte in de berm langs de A59 bij Waalwijk. De bestuurder verloor de macht over het stuur, waardoor de oude terreinwagen onherstelbaar beschadigd raakte: ,,Wij hebben er veel plezier van gehad. De bestuurder was samen met zijn bijrijder onderweg naar hun kampeerbestemming. Zoals in andere jaren gingen ze voor de vakantie op pad met de Land Rover uit 1984, maar dat ging dit keer op de A59 bij Waalwijk mis. De man achter het stuur verloor rond 14.45 uur de controle over de terreinwagen en landde op de zijkant in de berm. Een aanhangwagen met kampeerspullen werd mee de berm in gesleurd.

Beide inzittenden konden zelf veilig uit de Land Rover komen. Ze raakten niet gewond, maar hun oldtimer raakte onherstelbaar beschadigd. Met een deels ingestort dak, een kapotte voorruit en geplette deur konden de twee niet meer verder rijden. De aanhangwagen en kampeerspullen bleven nagenoeg ongeschonden. Daardoor baalt de eigenaar echter niet minder van het ongeluk.

,,Ik was jarenlang op zoek naar dit type Land Rover uit 1984’’, vertelt hij langs de kant van de A59. Zijn vakantie zal hij door het onvoorziene ongeluk voor het eerst uit moeten stellen. De teleurstelling daarover is groot: ,,Al vele kampeervakanties hebben we veel plezier gehad van onze oldtimer en wij hadden ons erop verheugd om weer fijn te gaan kamperen. Uiteindelijk is de weg na het ongeluk ruim een uur dicht geweest. Twee takelwagens waren nodig om de zware Land Rover en aanhangwagen weer overeind te krijgen. Daarna werden de oldtimer en de wagen met ballast door de takelvoertuigen afgevoerd.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!