maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieSupermarkt de Plus in Vlijmen even ontruimd

Supermarkt de Plus in Vlijmen even ontruimd

 Een Plus-supermarkt in Vlijmen werd zaterdagmiddag kort ontruimd omdat er een alarm af ging in de koelruimte. Daardoor moesten klanten ongeveer een uur lang buiten op het Burgemeester van Houtplein wachten. Het alarm ging rond 12.15 uur af, waarna de brandweer werd gealarmeerd. Alle klanten die binnen waren moesten stoppen met winkelen en buiten wachten tot brandweerlieden klaar waren met het verrichten van metingen. Bij die metingen werd door de brandweer niks verdachts gevonden. Wel werd een storing in het alarmsysteem ontdekt, waardoor deze zonder reden waarschuwingen gaf. Op dat moment kon iedereen die nog buiten wachtte verder winkelen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!