maandag 17 juni 2024
HomeFotografieTraumahelikopter landt midden in woonwijk voor incident in woning aan de Antony...

Traumahelikopter landt midden in woonwijk voor incident in woning aan de Antony van Dijckstraat Waalwijk

Rond de klok van 10:00 uur, kregen de hulpdiensten een melding binnen van een incident aan de Antony van Dijckstraat in Waalwijk. In de woning was er een persoon gewond aangetroffen. Meerdere politiewagens en motoren van de politie kwamen ter plaatse. Ook een traumahelikopter was geland in de woonwijk. Het slachtoffer is met spoed onder politiebegeleiding overgebracht naar een ziekenhuis. Wat er precies is gebeurd kan de politie niet zeggen in verband het onderzoek.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!