donderdag 29 februari 2024
spot_img
HomeFotografieScooterrijdster gewond in Kaatsheuvel

Scooterrijdster gewond in Kaatsheuvel

Een scooterrijdster is afgelopen nacht gevallen op de Eftelingsestraat achter de Efteling in Kaatsheuvel. Het lijkt erop dat er geen ander verkeer bij dit ongeval betrokken was. Een brandweerman en zijn broer vonden de vrouw en haar scooter midden op de weg. Zij verleenden eerste hulp en belden de hulpdiensten. De vrouw is door ambulancepersoneel behandeld. Ze is in een ambulance naar een ziekenhuis gebracht. De scooter van de vrouw is op het terrein van de Efteling gestald.

GERELATEERD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!