maandag 17 juni 2024
HomeFotografieBrand breekt uit op kamer woongroep Prisma in Drunen: bewoner en kat...

Brand breekt uit op kamer woongroep Prisma in Drunen: bewoner en kat in veiligheid gebracht

 Bij woongroep Prisma aan de Torenstraat in Drunen is vrijdagochtend om 06.30 uur brand uitgebroken op een van de kamers op de vierde verdieping. De bewoner en zijn kat zijn in veiligheid gebracht. Ook alle andere bewoners zijn geëvacueerd. Een woordvoerder van de brandweer laat iets voor 08.00 uur weten dat de brand onder controle is. ,,Toen de brandweer aankwam was er al gestart met de evacuatie van de bewoners. Ook de bewoner van de kamer waar de brand uitbrak, was inmiddels al buiten”, vertelt hij. Sommige van de bewoners kregen buiten een deken om zich heen voor de kou. De bewoners van de woongroep worden opgevangen in het oude gemeentehuis. De gemeente coördineert de opvang. Het is nog onduidelijk hoe de brand kon ontstaan en wanneer de bewoners van de woongroep terug kunnen keren naar hun kamers.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!