maandag 17 juni 2024
HomeFotografieGewonde bij brand in caravan camping Kaatsheuvel

Gewonde bij brand in caravan camping Kaatsheuvel

In de nacht van donderdag op vrijdag is op een camping aan de Roestelbergseweg in Kaatsheuvel brand uitgebroken in een caravan. Tijdens het uitbreken van de brand lagen er twee mensen te slapen in de caravan. Tijdens het vluchten liep 1 persoon brandwonden op. Het gewonde slachtoffer werd in de ambulance behandeld en later werd de man in een andere caravan verder behandeld doormiddel van koelen met water. De brandweer was snel ter plaatse met meerdere wagens maar kon niet voorkomen dat de caravan geheel in vlammen op ging. De brandweer kon een naastgelegen caravan nog redden maar raakte door de enorme hitte wel flink beschadigd. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!