donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieAuto belandt in water in Nieuwkuijk, bestuurder ongedeerd

Auto belandt in water in Nieuwkuijk, bestuurder ongedeerd

Aan de Middenweg in Nieuwkuijk is donderdagavond een auto in het water terecht gekomen. Hoe het mis kon gaan, is onduidelijk. Er is niemand gewond geraakt.Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur. Omdat de bestuurder al uit het voertuig was gekomen, hoefde de toegesnelde brandweer niet veel meer te doen. Het waterschap komt ter plaatse in verband met eventuele verontreiniging van het water. Het voertuig wordt geborgen. Het gaat om een Opel Speedster volgens de man die ik gesproken heb zijn er maar 6 in nederland hij was net helemaal opgeknapt.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!