maandag 17 juni 2024
HomeFotografieSteekincident tijdens grote vechtpartij bij hockeyclub in Waalwijk, twee slachtoffers (17 en...

Steekincident tijdens grote vechtpartij bij hockeyclub in Waalwijk, twee slachtoffers (17 en 20) naar het ziekenhuis

Bij een steekpartij aan de Coubertinlaan in Waalwijk raakten in de nacht van vrijdag op zaterdag twee mensen van 17 en 20 jaar gewond, van wie één zwaargewond. De slachtoffers werden naar het ziekenhuis gebracht. Het steekincident ontstond tijdens een grote vechtpartij bij een fietsenstalling, vlakbij hockeyclub HC Waalwijk.

De voorzitter van een hockeyclub liep van een feest naar huis en werd opeens belaagd door een groep onbekende jongeren. Een aantal leden van de hockeyclub zag het gebeuren en schoot te hulp. Hierna ontstond een grote vechtpartij bij de fietsenstalling achter het Dr. Mollercollege.

Rond 02.00 uur liep het conflict uit de hand en werden messen getrokken. Direct na het steekincident kwamen meerdere hulpdiensten naar de fietsenstalling. Omstanders en hulpdiensten verleenden eerste hulp aan de slachtoffers. Eén van de slachtoffers raakte door de messteken zwaargewond en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Een ander slachtoffer raakte ook gewond en moest naar het ziekenhuis.

Het groepje jongeren ging er na de steekpartij vandoor. Bij de fietsenstalling vond de politie een mes waar mogelijk mee gestoken is. Ook de brandweer kwam naar de plek van de steekpartij om bloed bij de fietsenstalling weg te spuiten.

HC Waalwijk bestaat 75 jaar en viert het jubileum dit weekend met meerdere feesten. Vrijdagavond ging het feestweekend van start. Volgens getuigen ontstond de vechtpartij na het feest van de hockeyclub.

De politie startte na de steekpartij een uitgebreid onderzoek naar het gewelddadige incident. Daarbij werden getuigen gehoord en beelden bekeken.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!