zaterdag 20 juli 2024
HomeFotografieAuto’s botsen op elkaar voor hoofdingang parkeerplaats Efteling Kaatsheuvel

Auto’s botsen op elkaar voor hoofdingang parkeerplaats Efteling Kaatsheuvel

Twee auto’s botsten zondagmiddag op elkaar op de Europalaan bij de hoofdingang van het parkeerterrein van de Efteling in Kaatsheuvel. Het ongeval gebeurde op de Europalaan in de richting van de Horst. Medewerkers van de EHBO van de Efteling verleenden eerste hulp aan de betrokkenen. Ook kwam er een ambulance ter plaatse. Alle mensen konden ter plaatse behandeld worden. Enkele verkeersregelaars regelden tijdens het ongeval het verkeer. De verkeerslichten stonden namelijk uit.

Beide auto’s moesten met een takelwagen afgevoerd worden.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!