zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieMotorrijder valt van motor bij botsing in Heusden, motor rijdt nog meters...

Motorrijder valt van motor bij botsing in Heusden, motor rijdt nog meters door

Een motorrijder is maandag gebotst met een auto op de Maasdijk in Heusden. Hij viel van zijn motor, terwijl het voertuig nog meters doorreed en tegen een geparkeerde auto tot stilstand kwam. De motorrijder schampte de auto rond 14.50 uur op de Maasdijk. De bestuurder viel, maar de motor reed nog enkele meters door en kwam tot stilstand tegen een geparkeerde auto. Voor de gevallen motorrijder kwam een ambulance, waarin hij is behandeld. Hij hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De voertuigen zijn flink beschadigd.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!