donderdag 25 juli 2024
HomeFotografiePannen op de N-weg: busje komt op vangrail terecht bij Loon op...

Pannen op de N-weg: busje komt op vangrail terecht bij Loon op Zand

Letterlijk en figuurlijk panne(n) op de N261 bij Loon op Zand vrijdagochtend. Een busje kwam daar op de vangrail terecht en verloor daardoor zijn lading dozen met pannen. Het ongeval op de Midden-Brabantweg gebeurde rond 7.30 uur. De wagen kreeg een klapband, waardoor die uitweek naar links, over de kop ging en op de vangrail terechtkwam. De weg lag enige tijd bezaaid met dozen waardoor twee rijbanen waren afgesloten. In het busje zat één man. Hij is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!