donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieKat Charlie houdt brandweer lang bezig op dak in Waalwijk

Kat Charlie houdt brandweer lang bezig op dak in Waalwijk

De Waalwijkse brandweer is zondagmiddag een flinke tijd zoet geweest met kat Charlie. Het dier was aan de Rossinistraat op een dak gekropen en de eigenaren kregen hem niet te pakken. De brandweer uiteindelijk wel. De kat was via een dakraam het schuine dak opgekropen. Zijn baasje konden roepen wat ze wilden, Charlie luisterde niet. Daarom werd de brandweer ingeschakeld. Met een hoogwerker probeerden brandweerlieden de kat te vangen. Dat liet Charlie niet zomaar gebeuren, totdat een bewoner een idee kreeg. Het baasje van de kat ging mee in de hoogwerker en lokte Charlie uiteindelijk succesvol.

Charlie werd veilig in een mand gestopt en de hoogwerker kon onder luid applaus van omstanders weer naar beneden.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!