vrijdag 19 juli 2024
HomeFotografieAan de Dodesteeg in Wijk en aalburg is brand uitgebroken bij Agrarisch...

Aan de Dodesteeg in Wijk en aalburg is brand uitgebroken bij Agrarisch bedrijf

Bij een Agrarisch bedrijf aan de Dodesteeg in Wijk en Aalburg daar is Dinsdagavond brand uitgebroken in een schuur met hooi ook stond er een stal naast met koeien. Omdat de brandweer en snel bij was kon erger worden voor komen. Ook stonden in de schuur landbouwmachines .Er kwamen heel wat brandweerwagens ter plaatsen. De naastgelegen stal is gespaard gebleven. Wel zullen ze nog enkele uren bezig zijn om het hooi uit de schuur los te trekken

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!