maandag 26 februari 2024
spot_img
HomeFotografieWeer een aanrijding op kruising aan de Industrieweg Waalwijk

Weer een aanrijding op kruising aan de Industrieweg Waalwijk

Rond de klok van 13:30 uur, kreeg de politie van Waalwijk een melding van een aanrijding aan de Industrieweg. Er was een flinke aanrijding gebeurd op de kruising. Volgens een ooggetuigen had de bestuurder geen voorrang verleend aan de bestuurster die van rechts kwam. Een flinke botsing was het gevolg. De bestuurster raakte bij de botsing gewond en was in shock. De vrouw heeft ter plaatse pijnstilling gehad en is hierna direct overgebracht naar een ziekenhuis. De schade aan de beide voertuigen is flink en worden opgehaald door een takelbedrijf. Vorige week ging het op dezelfde plek ook helemaal mis.

GERELATEERD

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!