maandag 17 juni 2024
HomeFotografieAutomobilist met spoed naar het ziekenhuis Waalwijk

Automobilist met spoed naar het ziekenhuis Waalwijk

Een automobilist is dinsdagmorgen na een ongeval in Waalwijk met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Mogelijk is de automobilist onwel geworden waarna de auto van het slachtoffer tegen de vangrail belandde.

Er waren geen andere weggebruikers bij het ongeval op de N261 Midden-Brabantweg betrokken. Dat is de verbindingslus tussen de N261 Midden-Brabantweg en de A59. Vanwege de ernst van de situatie landde een traumahelikopter in de buurt. Een takelwagen heeft de auto getakeld.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!