zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografiePersoon raakt bekneld onder auto in Tilburg, traumahelikopter landt op de weg

Persoon raakt bekneld onder auto in Tilburg, traumahelikopter landt op de weg

 Een traumahelikopter is zaterdagmiddag rond 14.24 uur op de Midden Brabantweg in Tilburg geland voor een persoon die bekneld is geraakt onder een auto bij een ongeval.De auto kwam vanuit Tilburg rijden toen het ongeluk gebeurde. Wat er precies gebeurd is en wat de oorzaak is van het ongeval, is nog niet bekend.

De auto belandde op zijn kant in de berm. Het is niet duidelijk of de persoon die bekneld is geraakt de bestuurder van het voertuig is. Volgens een politiewoordvoerder zaten er waarschijnlijk nog twee anderen in de auto, onder wie een kind. Zij raakten beiden niet gewond.

Naast een traumahelikopter kwamen de politie en ambulance ter plaatse. De weg is tijdelijk afgesloten richting Waalwijk.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!