zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieVeel schade in appartement van seniorencomplex door keukenbrand

Veel schade in appartement van seniorencomplex door keukenbrand

In een seniorenwoning aan de Hofstad in Waalwijk heeft maandag een brand gewoed. De keuken van het appartement is volledig uitgebrand.

De brandweer rukte rond 10.00 uur uit naar het appartement waarin de brand woedde. Op datzelfde moment was er een ambulance aanwezig voor een bewoonster van een naastgelegen appartement, die om medische reden naar het ziekenhuis moest worden gebracht. Terwijl de brandweermannen de brand onder controle probeerden te krijgen, haalden ambulancebroeders de buurvrouw uit haar appartement van de bovenste verdieping van het complex. Daarop is zij overgebracht naar het ziekenhuis.

Nadat de brand onder controle was, werd duidelijk dat er veel schade in het appartement is ontstaan. In het appartement was niemand aanwezig. De brandweer heeft de woning en de naastgelegen appartementen geventileerd.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!