zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieSchade aan kinderkamer die net klaar was na brand in woning Waalwijk

Schade aan kinderkamer die net klaar was na brand in woning Waalwijk

De brandweer is vrijdag aan het einde van de middag op een brand afgegaan aan Villa Gagel in Waalwijk.Rond de klok van 17.15 uur kreeg de brandweer van Sprang-Capelle een melding van een woningbrand binnen. Een omstander ontdekte de brand, en had die al een beetje kunnen blussen. De brandweer moest nog wel een raam openbreken om binnen te kunnen komen en de brand te blussen.De bewoners waren op het moment van de brand niet thuis. Voor de bewoonster is de brand extra zuur. Zij moet over drie weken bevallen van een kindje en de kinderkamer was net klaar. Door de brand heeft de hele woning veel rookschade opgelopen. Wat de oorzaak van de brand is, is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!