zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieZes auto's betrokken bij botsing oprit Midden-Brabantweg Kaatsheuvel

Zes auto’s betrokken bij botsing oprit Midden-Brabantweg Kaatsheuvel

Op de oprit van de Midden Brabantweg nabij het Efteling Hotel in Kaatsheuvel zijn zondagavond rond kwart voor elf 6 auto’s op elkaar gebotst. Er kwam een ambulance ter plaatse om de betrokkenen te onderzoeken. Bij het ongeval hebben meerdere kinderen een troostbeer gekregen van de politie. Enkele gezinnen hadden een dagje Efteling gehad. Door het ongeval moesten er 3 auto’s getakeld worden. Tijdens het bergen van de auto’s was de oprit enige tijd dicht. De oorzaak van het ongeval is niet bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!