zaterdag 13 april 2024
spot_img
HomeFotografieAutomobilist strompelt zwaargewond na frontale botsing tegen boom naar boerderij voor hulp

Automobilist strompelt zwaargewond na frontale botsing tegen boom naar boerderij voor hulp

Een auto is donderdagavond frontaal tegen een boom gebotst op de Watersteeg in Herpt. De bestuurder raakte daarbij zwaargewond.De automobilist verloor iets na 18.00 uur de macht over het stuur en botst vol op een boom die langs de kant van de weg staat. De bestuurder, een 20-jarige man uit Den Bosch, raakte zwaargewond.

Het slachtoffer wist zelf uit de zwaar beschadigde auto te komen en strompelde naar een boerderij in de omgeving. Daar kreeg hij eerste hulp. Het slachtoffer is met een ambulance naar het Elisabeth ziekenhuis in Tilburg gebracht. Volgens getuigen wordt er op de weg, waar een flauwe bocht in zit, vaak te hard gereden. Het is het derde ongeluk in twee jaar tijd.

De bestuurder is met spoed in een ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Naast de politie en ambulancedienst kwam ook een traumahelikopter ter plaatse. De weg was na het ongeval een tijd dicht.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!