zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieVoorbijgangers vinden gewonde scooterrijder Loon op Zand

Voorbijgangers vinden gewonde scooterrijder Loon op Zand

Voorbijgangers hebben zondag in de vroege ochtend een gewonde scooterrijder aangetroffen die op de weg lag. Dit gebeurde op de Heideweg in Loon op Zand. De voorbijgangers verleende hulp en belde de hulpdiensten.

De scooterrijder lag bij aankomst van de hulpdiensten te slapen op de weg, waarschijnlijk onder invloed. naast de scooter lag een krat bier met hele en kapotte bierflesjes. De gewonde scooterrijder is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de gemeente in kennis gesteld voor krat bier met flesjes om dit op te ruimen. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend maar mogelijk dat drank de oorzaak is.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!